Handlare som förvandlade 0,2 BTC till 100 000 $ ljudande larm på Bitcoin, Crypto och aktiemarknader

En populär Bitcoin-handlare som förvandlade 0,2 Bitcoin till 100 000 $ i en nyligen genomförd handelstävling ger nu baisseartade varningar om både aktiemarknaden och BTC.

Den pseudonyma näringsidkaren SalsaTekila delade bara ett diagram över det sjunkande S&P 500-indexet och citerade rapparen Eminem och noterade att han ”inte vill vara lång på någonting just nu.”

Handlaren, som är känd som en av de mest transparenta i kryptosamhället, säger att han är förvånad att „BTC inte redan är nuking.“

Även om han är orolig för makroekonomin, säger näringsidkaren att botten kan vara inne för Chainlink (LINK). Han säger att han placerade en betydande satsning på myntet under $ 7,80, i hopp om att det gör ett stort steg mot uppåtsidan.

Dagshandlaren, som slutade på andra plats i vinst-och-förlust individuella rankningar av Bybits World Series of Trading, planerar nu att luta sig tillbaka och titta på marknaden ett tag.

”Jag kommer antagligen att hålla min gröna knapp inaktiverad på BTC tills och om arv och råvaror studsar. Alla dessa marknader känns tunga tillsammans, snarare håll sidokant. Stor utgångsdag kommer på fredag.

Reagera på kommande drag eller händelser snarare än att förutsäga dem. Ge inte tillbaka dagens vinst. ”

Ansvarsfriskrivning: De åsikter som uttrycks på The Daily Hodl är inte investeringsråd. Investerare bör göra sin aktsamhet innan de gör några högriskinvesteringar i Bitcoin Future, kryptovaluta eller digitala tillgångar. Observera att dina överföringar och transaktioner sker på egen risk, och att alla förluster du kan drabbas av är ditt ansvar. Daily Hodl rekommenderar inte köp eller försäljning av kryptovalutor eller digitala tillgångar, och inte heller är Daily Hodl en investeringsrådgivare. Observera att The Daily Hodl deltar i affiliate-marknadsföring.